29 / 04 / 2024

Trabzon Vakıflar Giresunda kat karşılığı bina yaptıracak!

Trabzon Vakıflar Giresunda kat karşılığı bina yaptıracak!

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Giresun Merkez Nizamiye Mahallesindeki 3 parsel arsaya kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi



Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Giresun Merkez Nizamiye Mahallesindeki 3 parsel arsaya kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi.

Yapılan açıklamalara göre Trabzon Vakıflar Giresundaki 215 metrekare, 311 metrekare ve 188 metrekare yüzölçümlerindeki 3 parsel arsa üzerine bina yaptıracak. Tahmini fiyat olarak 2 milyon 149 bin 267 TL ve geçici teminat olarak da 64 bin 478 TLnin istendiği ihale, 10 Ağustos 2011 tarihinde Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

İhalenin detaylı bilgileri şöyle:

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT İŞİ YAPTIRILACAKTIR
Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:
Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar üzerine 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile Vakıflar Meclisi'nin 8/2/2011 tarihli ve B.02.1.VGM .005.00.00-75/87 sayılı kararı gereği Kat Karşılığı İnşaatlar Yaptırılmak üzere ihale edilecektir.
İLİ : Giresun
İLÇESİ : Merkez
MAHALLESİ : Nizamiye
PAFTA : 15
ADA : 1315/1583/1316
PARSEL : 321/189/321
YÜZÖLÇÜMÜ : 215,99/311,96/188,83
VASFI : Arsa/Arsa/Arsa
MUHAMMEN BEDELİ : 2.149.267,06TL (İkimilyonyüzkırkdokuzbinikiyüzaltmışyeditürklirasıaltı-kuruş)
GEÇİCİ TEMİNATI : 64.478,02TL (Altmışdörtbindörtyüzyetmişsekiztürklirasıikikuruş)
İHALE TARİH VE SAATİ : 10/8/2011 Çarşamba Günü Saat: 14:00
İŞİN ADI : Giresun İli Merkez Nizamiye Mahallesinde bulunan ve tapuda 1315 ada 321 parsel; 1583 ada 189 parsel ve 1316 ada 321 parsellerde kayıtlı taşınmazlar üzerine kat karşılığı inşaat yapılması işi
Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaza ilişkin, Vakıflar Meclisinin 8/2/2011 tarihli ve B.02.1.VGM.005.00.00-75/87 sayılı kararında belirtilen esaslar dahilinde mevcut avan projeye göre yaptırılacak olan 3 binadan en az; 1315 ada 321 parsel üzerinde yer alacak yapının tamamı ile 5.000,00TL (beşbintürklirası) nakit paranın İdaremize verilmesi, uygulama projesinin ve diğer tesisat projelerinin hazırlanması, inşaat ruhsatının alınması ile Bölge Müdürlüğü, Belediye ve Tapu Sicil, Kadastro (LİHKAB) ve diğer resmi kurum ve kuruluşlarda yapılacak her türlü işlemlerin giderlerinin, inşaatla ilgili her türlü masrafın ve finansmanın yüklenici tarafından karşılanması, aksi takdirde yapılan sözleşmenin feshedilerek o tarihe kadar yapılmış olan tüm imalatların İdaremize terk ve teberru edilmesi, avan proje bedelinin ihale uhdesinde kalan firma tarafından Mimarlar Odası tarifesinden fazla olmamak üzere sözleşme imzalanmadan önce müellifine ödenmesi, imar durumda iyileşme olduğu takdirde paylaşım oranında vakfına yansıtılması, onaylı projelerine göre her türlü teknik alt yapının hazırlanması, sözleşme ve eki şartnameler doğrultusunda inşaatın tamamlanarak iskan raporunu müteakip, kat mülkiyeti tapularının alınması kaydıyla, kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.
1 - İhale yukarıda belirtilen tarih ve saatte Ortahisar Mahallesi Pertevpaşa Sokak No:23 Trabzon adresinde bulunan Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ihale salonunda toplanacak ihale komisyonunca yapılacaktır.
2 - Sözleşme, Şartname ve tüm ekleri 08.00 -12.00 ile 13.00 - 17.00 saatleri arasında Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında görülebilir.
3 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için; İhale şartnamesinin 5.maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini aynı şartnamenin 6. maddesi doğrultusunda 10/8/2011 Çarşamba Saat: 14:00.'e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Ortahisar Mahallesi Pertevpaşa Sokak No: 23 Trabzon adresinde bulunan Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğüne imza karşılığında teslim edeceklerdir.
4 - Dış zarf aşağıdaki belgeleri içermektedir.
a) Şartnamede belirtilen örneğe uygun olarak hazırlayacakları teklif mektubu ve pay-puan cetvelini koyacakları iç zarf,
b) Kanuni ikametgah belgesi, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresini gösteren imzalı belge (şirketlerde aranmaz)
c) Türkiye'de tebligat için adres gösteren imzalı bildirim,
d) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.
d.l. Gerçek kişi olması halinde, 2011 (İhale yılı) yılı içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
d.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin 2011 (İhale yılı) yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
e) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri (ihalenin yapıldığı yılda noter onaylı olacaktır)
e.l. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
e.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
f) İstekliler adına vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri (ihalenin yapıldığı yıla ait) vermesi,
g) 2886 sayılı ihale kapsamında en az 64.478,02 TL tutarında (limit içi- süresiz) geçici teminat mektubu veya Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü hesabına iş için yatırılmış geçici teminat bedeli banka dekontu,
h) İsteklilerin ortak girişim olması halinde ekli örneğine uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
ı) Muhammen bedelin en az %10'u kadar kullanılmamış nakit kredisi veya teminat kredisini gösterir banka referans mektubu, (alındığı banka ya da finans kurumunun genel müdürlüğünce teyit yazılı). Banka referans mektubu ihale tarihinden önceki, üç ay içinde düzenlenmiş olması gerekir.
j) İlk ihale ilan tarihinden sonra İlgili vergi dairesinden alınmış vergi borcu olmadığına dair belge .
k) İlk ihale ilan tarihinden sonra İlgili Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış prim borcu olmadığına dair belge.
I) İhale konusu taşınmazların yerinde görüldüğüne dair teklif sahibinin yazılı beyanı.
m) Teknik Personel Taahhütnamesi.
n) Ortak girişimlerde her bir ortak ayrı ayrı (b), (c), (d), (e), (ı) ve (j) bentlerindeki belgeleri temin etmekle mükelleftir.
5 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
6 - İstekliler tekliflerini en geç 10/8/2011 Çarşamba Saat: 14.00'e kadar ihale komisyonuna vermek zorundadırlar.
7 - Bu iş için yapılmış ilan bedelleri ile İhale karar pulu sözleşme esnasında defaten istekli tarafından ödenecektir.
8 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön