08 / 10 / 2024
fuzul

Trabzonspor arenaya isim arıyor!

Trabzonspor arenaya isim arıyor!

Sadri şžener, Akyazı'da yapılacak 42 bin kişilik stadın dolgu alanı için dinamit izninin alındığını, isim hakkıyla ilgili çalışmaların başlatıldığı müjdesini verdi...




Trabzonspor Başkanı Sadri şžener, kulübe yeni gelir kaynakları kazandırılması doğrultusunda sürekli arayış içerisinde olduklarını, bu yönde Akyazı'da inşa edilecek yeni stadın isim hakkıyla ilgili çalışmaların başlatıldığını bildirdi. şžener yaptığı açıklamada, TOKİ'nin Akyazı Projesi'ne yönelik faaliyetlerine hız verdiğini belirterek, 42 bin kişi kapasiteli stadın dolgu alanı için dinamit izninin alındığını ve şantiyelerin kurulduğunu ifade etti.

GERİ SAYIM BAşžLADI

AKYAZI     Projesi ile ilgili dolgu çalışmalarının fiilen başlamasının kendilerini fazlasıyla heyecanlandırdığını vurgulayan şžener, 'TOKİ'den aldığımız bilgiye göre önümüzdeki aşamada mayıs ayı içerisinde stadyum inşaatının ihalesi gerçekleştirilecek.

Bu nedenle biz de kulüp olarak stadyumun isim hakkının pazarlanmasıyla ilgili ciddi temaslar başlattık. Önemli teklifler ve talepler alıyoruz. Kulübümüz adına en doğru ve karlı kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnşa edilecek stat, Trabzon'un olduğu gibi Trabzonspor'umuzun da çehresini değiştirecek ve dünyaya daha rahat açılmasını sağlayacak' diye konuştu.
Akşam

 


Geri Dön