03 / 05 / 2024

Trabzon'un 'Elit' projesi Yalıncak'ta yükseliyor!

Trabzon'un 'Elit' projesi Yalıncak'ta yükseliyor!

2 yılda tamamlanması planlanan Yalıncak Elit projesi bittiğinde resmen fark yaratacak. Mükemmel manzarası ve lojistik merkez olması noktasında tercih edilen bir bölgede yapılan dairelere ise ilgi bir hayli büyük...



Trabzon'un Yalıncak mevkiinde yapımına başlanan ve 2 yılda tamamlanması planlanan Yalıncak Elit projesi bittiğinde resmen fark yaratacak. Mükemmel manzarası ve lojistik merkez olması noktasında tercih edilen bir bölgede yapılan dairelere ise ilgi bir hayli büyük. Bölgenin merkezi konumunda olan ili Trabzon'da İnşaat Mühendisi Hakkı Keskin ve iş adanılan Yavuz Yılmaz, Sinan Keskin ile Hüseyin Kıran ortaklığında kurulan Kuzey Yapı Şirketinin Yalıncak Mevkiinde başladığı 7 bloklu proje ise diğerlerine fark atacak cinsten

YÜZDE 75 YEŞİL ALAN VE MÜKEMMEL MANZARA

Toplam 9 kat ve 7 bloktan oluşan Yalıncak Elit Projesinde aynı zamanda da 32 VIP daire bulunuyor. Siteye özel bir marketin bulunduğu projede yüzde 75 yeşil alan ve mükemmel bir Karadeniz manzarası ile kalitesini konuşturuyor.

Site içerisinde sağlıklı yürüyüş yollarından, spor alanlarına, bina içerisinde ki fitneEs ve sauna, yapay şelale ile süs havuzlarına kadar her şey düşünülmüş.

PROFESYONEL YÖNETİM OLACAK

Projenin başçıda ki isim İnşaat Mühendisi. Hakkı Keskin, "Site içerisinde Özel ofis kurmayı planladıklarını ve dairelerin teslim edildikten sonra da site içerisinde profesyonel bir yönetimin olacağına dikkat çekti. Keskin," Zaman içerisinde apartmanlar da bile bazen akraba gibi yakın olabiliyoruz. Bu fljşküea: yann öbür gün ufak tefek ticati şeylerden dolayı kimsenin arasına bir şey girmemesi için profesyonel yönetim düşündük. Site sahiplerinden oluşan, bir genel kurul düşündük. Bu genel kurulda site ile ilgili verilecek bir karan kat matikleri alacak uygulamayı profesyonel yönetim yapacak" diye konuştu.

YALINCAK MEVKİİ LOJİSTİK MERKEZ OLUYOR

Bölgenin giderek gelişmesi, aynca Yalıncak mevkiinde yapılacak yatırımlarla buranın lojistik bir merkez haline gelmeye başladığını ifade eden Keskin, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bölgenin kısa vadede hemen deniz kısmına yapılacak olan beş yıldızlı otel, Göz Hastanesi gibi bölgede yatırım yapacak kuruluşlar var. Aynca tanjant yolunun da 2015 yılma kadar buradan geçmesi planlanıyor. Onun istimlakleri yapılıyor. O bakımdan baktığımızda burası lojistik olarak bir hayli değerleniyor" dedi.
Keskin projenin 24 ayda biteceğini ilade ederek. 24 ay içerisinde teslim edecek şekilde iş programımızı yaptık. 2015 sonu gibi teslimatlarımız olacak" diyerek sözlerini  tamamladı.

UYGUN FİYATLI DAİRELER

Proje aşamasında Bank Asya ile anlaştıklarım ve uygun imkanlarla kredi kullanıldığını belirten Kes; kin, "Bir ay içerisinde uygun kredi oranlarından kullanılabiliyor. Ancak bu aralar kredi faizleri çok yükseldi. Biz onlan yansıtmıyoruz. Ama önümüzde ki ay itibari ile bunlan bir miktar revize edeceğiz. Fiyatlar 200 ila 400 bin arasında. Bir fiyat belirledik. Bunun içerisinde ödeme planı ve katın konumuna göre bir miktar fiyat değişikliği olabiliyor. 5-6 ay arayla burada daire almaya gelenler aynı ay içerisinde sözleşme imzalayanlar, aynı irtifalarda dairelerde bulanan müşterilerimizi kötü hissettirmeyecek noktasında fiyat politikasında ince eleyip sık dokuyoruz. Aynı dönemde daire alanlar arasında uçurum fark olmasın diye titiz davranıyoruz. Zaman içerisinde fiyat farklılıklan oluyor. Ama aynı dönem içerisinde yapılan satışlarda kimsenin hakkım kimseye yedirmeyeceğiz" dedi.


Taka

Geri Dön