19 / 05 / 2024

trabzonun elit projesi

trabzonun elit projesi

2 yılda tamamlanması planlanan Yalıncak Elit projesi bittiğinde resmen fark yaratacak. Mükemmel manzarası ve lojistik merkez olması noktasında tercih edilen bir bölgede yapılan dairelere ise ilgi bir hayli büyük...

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Beytepe Elit Manzara teslim zamanı!

Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Peki Beytepe Elit Manzara teslim zamanı belli mi?

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Elite Concept Fikirtepe projesi 2018'de tamamlanacak!

Elite Concept Fikirtepe projesi 2018 yılında tamamlanacak. Şua İnşaat'ın projesi Elit Concept Fikirtepe'de 785 daire, 26 dükkan yer alıyor...

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

İskenderun Yeni Elit Vista Park projesi hayata geçiyor!

İskenderun'da Kuyumculuk ile birlikte inşaat sektöründe de Yeni Elit Vista Park Rezidansları projesiyle konut inşa eden Hüseyin Fırat, kente lüks, konforlu, güvenli ve rahat ortamda bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa Projesi!

Bak Yapı Prestij Elit Bursa Projesi 'nde 522 adet daire bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit Ödeme bilgileri!

Bursa Prestij Elit projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra 12 aydan 120 aya kadar katılım bankası kredi kullanmak mümkün. Prestij Elit projesi 23 blokta 276 daireden meydana geliyor.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

trabzonun elit projesi Haberi

trabzonun elit projesi
Trabzon'un Yalıncak mevkiinde yapımına başlanan ve 2 yılda tamamlanması planlanan Yalıncak Elit projesi bittiğinde resmen fark yaratacak. Mükemmel manzarası ve lojistik merkez olması noktasında tercih edilen bir bölgede yapılan dairelere ise ilgi bir hayli büyük. Bölgenin merkezi konumunda olan ili Trabzon'da İnşaat Mühendisi Hakkı Keskin ve iş adanılan Yavuz Yılmaz, Sinan Keskin ile Hüseyin Kıran ortaklığında kurulan Kuzey Yapı Şirketinin Yalıncak Mevkiinde başladığı 7 bloklu proje ise diğerlerine fark atacak cinsten

YÜZDE 75 YEŞİL ALAN VE MÜKEMMEL MANZARA

Toplam 9 kat ve 7 bloktan oluşan Yalıncak Elit Projesinde aynı zamanda da 32 VIP daire bulunuyor. Siteye özel bir marketin bulunduğu projede yüzde 75 yeşil alan ve mükemmel bir Karadeniz manzarası ile kalitesini konuşturuyor.

Site içerisinde sağlıklı yürüyüş yollarından, spor alanlarına,...