05 / 05 / 2024

Transferevi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Transferevi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dinçer tarafından kuruldu.



Transferevi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dinçer tarafından kuruldu. 


Transferevi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır A-1.Havaalanları ,otogarlar ve limanlarda gelen ve giden yolcuların karşılanması ağırlanması, istenilen yere transferi hizmetini yapmak      2.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.     3.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.     4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.     5. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.     6. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.     7. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.     8. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.     9. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak    10.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri,apart oteller, yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satınalmak, satmak, kiralamak, kiraya vermek B- 1. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak.     2.Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir.     3. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek.    4. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak           Şirket için lüzumlu görülen taşıtları alabilir,satabilir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunabilir.       a-Şirket konuları ile ilgili distribütörlük mümesillik yapabilir.Taahhütlerde bulanabilir, ihalelere iştirak edebilir.         b-Şirket konuları ile ilgili yerli yabancı gerçek ve tüzel kişiler ile birlikte işbirliği yaparak yeni işleri kurabilir,kurumuş şirketlere iştirak edebilir.       c-Şirket konuları ile ilgili ve bu faaliyetler için faydalı know-how izin ruhsatname,ihtira beratları,lisans,imtiyaz,marka ve emsali gibi hakları istihsal ve ihtisap edebilir  veya üçüncü şahıslara kısmen ve ya tamamen kiralayabilir,devir edebilir.        d-Konusu ile ilgili uzun orta ve kısa vadeli krediler alabilir,karşılığında ipotek verebilir.        e-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile  ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 




Transferevi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilköy Mh.Atatürk Cd.Egs Bussıness Prk Bl.N.12/B2 Bl N1 Bakırköy 


Geri Dön