28 / 04 / 2024

Trea Rezidans Kağıthane fiyat listesi! Teslimler Ekim'de!

Trea Rezidans Kağıthane fiyat listesi! Teslimler Ekim'de!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Trea Rezidans Kağıthane fiyat listesi bilgisi için projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Trea Rezidans Kağıthane projesinde konut teslimlerinin bu yıl Ekim ayı içerisinde yapılması planlanıyor...




Trea Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde inşa ediliyor. Trea Rezidans Kağıthane projesi  Özbaş Yapı  imzasını taşıyor. Trea Rezidans Kağıthane fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kağıthane Trea Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Trea Rezidans Kağıthane projesinde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Trea Rezidans Kağıthane projesi 71 adet konuttan meydana geliyor. Tek blok halinde inşa ediliyor olan Trea Rezidans Kağıthane projesi 15 katlı olarak tasarlandı. Trea Rezidans Kağıthane'de 8 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip.


Trea Rezidans Kağıthane fiyat listesi bilgisi için 0212 325 30 35 numaralı telefonu arayarak, Trea Rezidans projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Trea Rezidans Kağıthane projesi 1000 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Kağıthane Trea Rezidans projesinde daireler bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor. Trea Rezidans Kağıthane projesi içerisinde Fin hamamı, spor salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Özbaş Yapı Trea Rezidans nerede?

Esentepe Mh.Kardeşler Sk. No:48 Şişli - İSTANBUL


Telefon: (0212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön