04 / 05 / 2024

Trend Residence Barbaros'ta 450 bin TL'ye!

Trend Residence Barbaros'ta 450 bin TL'ye!

Göğüş Yapı'nın İstanbul'un dört farklı noktasında başlayacağı Merkez Residence projelerinden biri olan Trend Residence Barbaros satışa çıktı. Barbaros bölgesinde inşa edilecek olan Trend Residence Barbaros projesinde daire fiyatları 450 bin TL ile 990 bin



Göğüş Yapı'nın Merkez Residence konseptli ilk projesi Trend Residence Barbaros... İstanbulun en kıymetli ilçesi Beşiktaşın merkezi konumundaki semtlerinden biri olan Barbaros bölgesinde inşa edilecek olan Trend Residence Barbaros projesi 65 metrekare ile 115 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 2+2 tipinde normal ve teraslı dublek konut tiplerinden meydana geliyor.

Trend Residence Barbaros projesinin 2012 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor. Barbaros Bulvarına, Büyükdere Caddesine ve Beşiktaş vapur iskelesine yakın konumda bulunan projede panoramik camlı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve çeşitli spor tesisleri yer alacak.

Ödüllü mimar Doğan Tekelinin kurucusu olduğu Tekeli-Sisa Mimarlık Ortaklığı firmasının tasarladığı Trend Residence Barbaros projesi, Büyükdere Caddesi, alışveriş merkezleri, Nişantaşı ve Beşiktaş merkeze ve toplu taşıma araçlarına çok yakın bir konumda inşa ediliyor.

Trend Residence Barbaros projesinde metrekare ortalama satış fiyatı 4 bin dolar olarak belirlendi. Konut fiyatları 450 bin TL ile 990 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 50 peşinatla 12 ay vade uygulanıyor.

Merkez Residence konseptinin ilk projesi olan Trend Residence Barbaros, Haziran 2011de başlayacak. Bunu takiben üç proje daha hayata geçirilecek.

Haziran 2011de başlayacak olan bu proje ile eşzamanlı olarak Beşiktaş-Şişli lokasyonlarında üç yeni Trend Residence projesidaha olacak. 8 bin metrekarelik yaşam alanı üzerine kurulacak olan Merkez Residence konseptli projeler, 1+1, 2+1 ve 2+2 olmak üzere farklı tiplerde normal ve teraslı dubleks dairelerden oluşacak. Barbaros projesi ile eşzamanlı inşaatı başlayacak olan projeler, toplam 50 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek ve toplamda 100 konutu kapsayacak.





Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön