30 / 04 / 2024

Triyanda Garden hizmete açılıyor!

Triyanda Garden hizmete açılıyor!

İzmir Torbalı Mahallesi'nde 1300 metrekare büyüklükteki alanda inşa edilen Triyanda Garden, düğünlerin yeni adresi olacak. Yapımı devam eden mekan, gündüzleri ise kafeterya olarak hizmet verecek




Torbalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden Triyanda Garden, çok yakında kapılarını hizmete açacak. Kaplan Spor Tesisleri'nin yıkılmasının ardından bölgede çalışmalara başlandı. 

Torbalı Mahallesi'nin en büyük düğün salonlarından biri olacak olan Triyanda Garden, alışılmışın dışında düğün yapmak isteyenler için sınırsız hizmetler sunacak. Rezervasyonları şimdiden almaya başladıklarını dile getiren Triyanda Garden'in sahibi Maşallah Yalkalk: "İlçemize çok güzel bir tesis kazandırıyoruz . 

Çiftler, mutluluğa Triyanda Garden'de girecek" şeklinde konuştu. 


TORBALI MAHALLESİNE YENİ TESİS

 20 yıl önce kurulan ve son 10 yıldır da işletmeciliğini yaptığı Kaplan Spor Tesisleri'nin artık miladını doldurduğunu kaydeden Maşallah Yalkalk, buraya yeni bir yatırım yapmaya karar verdi. 160 metrekaresi kapalı olan 1300 metrekare büyüklükteki tesis cafe ve düğün salonu olarak hizmet verecek. Mevcut halı saha yıkılırken, yerine büyük ve modern bir düğün salonu inşa ediliyor. Ekipler harıl harıl çalışırken, düğün salonunun kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor. 

Haftanın 5 günü kafeterya olarak hizmet verecek olan Triyanda Garden, hafta sonlarında ise akşamları düğünlere ev sahipliği edecek. 'Mutluluktaki seçkin mekanınız' sloganıyla hizmete girecek olan işletme, nişan, düğün, nikah, balo ve her türlü toplantı organizasyonları için hizmet verecek. İşadamı Maşallah Yalkalk, 600 kişilik oturma alanına sahip olan salonun şimdiden tüm Torbalılılara hayırlı olmasını dilerken, salonda düğün ve nişan törenlerinin yanı sıra yemekli toplantılar, konferanslar ve çeşitli organizasyonların yapılabileceği bilgisini verdi. 


'RÜYALARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'

 Torbalı'ya önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini kaydeden Yalkalk, sözlerine şöyle devam etti: "Uzun yıllardır hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Kaplan Spor Tesisleri'nde dönem dönem düğün, nişan ve sünnetlere ev sahipliği yaptık. Bölgedeki ihtiyacı da göz önünde bulundurarak böyle bir yatırım gerçekleştirdik. Uzman bir kadro ile en iyi hizmeti sunacağız. Hizmet anlayışına yeni bir soluk getireceğimize inanıyorum. Halkımız düğün, nişan, sünnet ve kına gecesi gibi önemli anlarını bizimle çok daha ayrıcalıklı yaşayabilirler. Düğün organizasyonunda bizim için önemli olan gelin ve damadın tercihleri ve özel istekleridir. 

İşletmemiz aynı zamanda halkımızın boş zamanlarında rahat nefes alabileceği eğlenip, dinlenebileceği her türlü aktiviteyi gerçekleştirebileceği aile çay bahçesi olarak da faaliyet gösterecek. 

Oldukça lüks ve geniş olarak inşa edilen işletmemiz, üst düzey bir hizmet sunacak. Çiftlerimizi rüyalarını gerçekleştirmek için bekliyoruz" diye konuştu. 



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön