14 / 05 / 2024

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT yüksek maaşlı iş imkanlarına sahip olmak isteyen herkese müjdeli haber veriyor! Gece yarısı yapılan açıklamaya göre, belirli kadrolara alım yapılacak. İlgilenenlerin dikkatine!



 TRT den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

İşte TRT iş başvurusuna dair tüm detaylar..

TRT farklı iş pozisyonlarını kariyer.trt.net.tr adresindeki ilanlarla açıkladı ve personel alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. İş arayanlar internet sitesi üzerinden başvuru sürecini tamamlayabilirler. İlanlar arasında, TRT Arabi için Correspondent ve Presenter, Senior HR Business Partner, News Editor ve Programme Editor pozisyonları yer alıyor. 

Üstelik ürün ve iş stratejisi konularında deneyimli adaylar için Manager of Product & Business Insights ve Head of Business Insights pozisyonları da mevcut. İlana göre başvuru yapmak isteyenler son başvuru tarihlerini de göz önünde bulundurmalıdır. TRT’nin yayınladığı bu ilanlar, farklı alanlarda çalışmak isteyen iş arayıcılarına ilgi çekici fırsatlar sunuyor. Başvuru süreci online olarak gerçekleştirildiğinden, iş başvurusu yapmak isteyenler kolayca başvurularını tamamlayabilirler. 

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Promosyonda son nokta! Aralık ayı promosyonu için yeni anlaşma imzalandı! Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi!

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!


Geri Dön