28 / 04 / 2024

Trump'tan  Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifi!

Trump'tan  Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifinde bulunacak.



ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması ve S-400 alımı nedeni ile uygulanacak yaptırım sorununu çözmek amacı ile bir 'arka yol' önerdiği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik ziyaret için Washington'a giderken Washington Post (WP) gazetesi, Trump'ın Erdoğan için 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması ile yaptırım sorununu çözmeyi öngören yeni teklifler hazırladığını yazdı.


Sputniknews'de yer alan habere göre; Trump'ın ABD ile Türkiye arasındaki ilişkileri düzeltmek için hazırladığı tekliflerin geçen hafta Erdoğan'a gönderdiği mektupta yer aldığını söyledi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön