05 / 05 / 2024

TS Grup, Trabzon Yeşilyurt Oteli'ni restore ettirecek!

TS Grup, Trabzon Yeşilyurt Oteli'ni restore ettirecek!

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor.



TS Grup Genel Koordinatörü Ziya Koç, TS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Öztürk, Mehmet Bayraktar ve Ahmet Çelik TS Grup kuruluyu olan Nayla Cafe Restaurant’da Trabzon Basını ile bira araya geldi.  


O BİNA TRABZON’A YAKIŞIR OLMALI  

Trabzon’da taş üstüne taş koyana minnettarlıklarını her zaman dile getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayraktar, Trabzon’un meydanındaki tarihi eski Yeşilyurt Otel’in binasını alarak restore etmeye çalıştıklarını, TS Park Otel olarak tarihe ışık tutan bir mekan haline getirmeye çalıştıklarını belirterek, ‘Biz istiyoruz ki o tarihi bina eski kimliğine kavuşsun. Eskiden Trabzon’un Pera Pasas’ı idi. Sonra imajı bozuldu. Biz aldık ve inanın iğne ile duvarları kazıyarak tarihi ortaya çıkarmak için 3 kat sıva söktük. İçindeki kemerleri ortaya çıkardık. Fakat binanın komple aynı Trabzon Büyükşehir Belediyesi veya karşısındaki bina gibi baştan sona restore edilmesi gerekiyor. Biz her türlü maddi manevi fedakarlığa hazırız. Fakat orası 21 hisseli, alt katta iş yerleri var, tapu sıkıntısı var. Anıtlar Kurulu ve belediyeler ile sürekli istişare halindeyiz, sağ olsunlar bizlere yardımcı oluyorlar. Biz istiyoruz ki o binayı yani Trabzon’un tarihini hep birlikte ortaya çıkaralım. Trabzon kamuoyunun ve siz değerli basın mensuplarının da bizlere destek olmasını arzuluyoruz. TS Gold oteli de aldığımızda içinde büyük bir çalışma yaparak süit otel haline getirdik. İşin özü biz istiyoruz ki yaptığımız her işi Trabzon’a yakışır kalitede yapalım’ ifadelerini kullandı. 


TS Gold Otel, Ts Park Otel, TS Nayla Café Restaurant ve bu sene hizmete giren TS Gold Tour ile birlikte toplam 17 milyon 200 bin TL’lik yatırım ile şehrimize, bölgemize, ülkemize ve yurt dışın dan ilimize gelen misafirlerimize, ilimize ve sektörümüze yakışır kalitede hizmet vermeyi, misafirlerimizin gönül rahatlığı ile istediği hizmeti alarak misafirlerimizin şehrimizden memnun ayrılmalarını sağlamayı en önemli görev bilmektedir.  TS Grup işletmelerinin  kapasiteleri, yenileme ve yatırım çalışmaları ile ilgili bilgiler vermemiz gerekirse.  


TS Park Otel; Meydan Atatürk Alanı:Otelimiz 18. Yüzyıl mimarisini günümüze taşıyan ender yapıtlardan biridir.  2010 yılında Faaliyet süresi  başlamış olup  Yatırım maliyeti 6 milyon tl dir. Çalışan personel Sayısı 20, kapasitesi 42 oda olup geçen yıl ağırladığı misafir sayısı  11.500 geceleme ile birlikte 24 bin kişidir.   


TS Gold Otel; Yavuz Selim Bulvarı: 2011 yılında faaliyet süresi başlamış olup Yatırım Maliyeti 6 milyon tl dir.2015 yılı sonuna doğru yapılan kapsamlı tadilat ile 45 standart odası olan otelimiz, 32 adet suit oda yapılarak suit otel konseptine dönüştürülmüştür.Personel Sayısı 25  olup geçen yıl ağırladığı misafir sayısı 13.000 geceleme ile birlikte 25 bin kişidir.  


TS Gold Tour: Ocak 2016 yılında faaliyete başlayan seyehat acentamız, 1 milyon 500 bin TL'lik yatırım ve bünyesinde bulundurduğu araçlar için Akoluk mahallesinde 2 milyon 500bin tl yatırımla almış olduğu arazi ve 20 kişilik istihdamla turizm sektöründe, tecrübeli tur operatörlerimiz yüksek kalitede dürüst ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Bölgemizde, Ülke genelinde ve Yurtdışında iş ve tatil seyehatleriniz için yerli ve yabancı misafirlere hizmek vermektedir. 


Nayla Café Restaurant: 2013 yılında faaliyet süresi başlamış olup yatırım maliyeti 1milyon200 bin tldir. Çalışan Sayısı 25 olup kapasitesi kapalı ve açık alanlar la 300 kişiliktir. Geçen yıl ağırladığı misafir sayısı 155 bin kişi olup 2016 yılı hedefimiz 200 bin kişidir.


Taka


Geri Dön