28 / 04 / 2024

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun yönetim kurulu 28 Ocak 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" hakkında açıklama yaptı.



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu 28 Ocak 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" hakkında açıklama yaptı.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 28 Ocak 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" başlıklı 35. maddesi uyarınca;


- Portföyümüzde yer alan Fındıklı Bina I ve II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan  Adana  Oteli için değerleme hizmetlerinin Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına,


- 2016 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise Bilgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile çalışılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.




Geri Dön