23 / 05 / 2024

TT Arena'nın tapusunu Özhan Canaydın aldı!

TT Arena'nın tapusunu Özhan Canaydın aldı!

çevre düzenlemesinin tamamlanmaması nedeniyle büyük eleştiri toplayan Türk Telekom Arena'ya bir tepki de metroda yaşanan aksaklıklar için geldi. 52 bin kişinin çıkma ihtimali, daha büyük sorunları beraberinde getireceğini gözler önüne serdi



METRO MU, CEZAEVİ GİRİşžİ Mİ

çevre düzenlemesinin tamamlanmaması nedeniyle büyük eleştiri toplayan Türk Telekom Arena'ya bir tepki de metroda yaşanan aksaklıklar için geldi. Metro kapılarının giriş ve çıkışının stat turnikesi biçiminde düzenlenmesi binlerce kişinin ezilmesi tehlikesi geçirmesine neden oldu. Stat tamamen dolduğunda aynı anda Aslantepe'den 52 bin kişinin çıkma ihtimali, daha büyük sorunları beraberinde getireceğini gözler önüne serdi.

BÜROKRAT HADDİNİ AşžTI    

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a bağlı AB Genel Sekreterliği'nin müşaviri Yasin Ekrem Serim, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında G.Saraylılara ağır hakaretlerde bulundu. Serim 'Böyle bir şerefsizlik yok. Nankörsünüz. Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz Kim yaptı lan o stadı size. Geri zekalı kuş beyinliler. Başbakandı TT Arena'da yuhalayanların babaları belli değildir, buna eminim' ifadelerini kullandı.

Spor Servisi - G.Saray'ın yeni stadının inşaatı için büyük uğraş veren eski başkan Özhan Canaydın, TT Arena'nın 30 yıllık üst kullanım hakkını belgeleyen tapuyu 2004'te almıştı. San -Kırmızılıların o tarihte 100. yıl kutlamaları için hazırlıklar sürerken Canaydın, camiaya bu müjdeyi vermiş, stat çalışmalarına hızla başlanacağını belirtmişti. Tapuyu elde etmek için kendisi ve yönetimdeki arkadaşlarıyla 1.5 yıl uğraş veren Canaydın, bu uğurda hastalığı bile göze almıştı.

DUAYENLER TEPKİLİ

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın Tayyip Erdoğan'ı ıslıklayanlar için 'Onlar bizden değil' demesi kulübün duayenlerini kızdırdı. Önceki dönemlerde yönetim kurulu üyeliği yapan bir duayen, 'Aslantepe'de sadece kulüp üyesi davetliler ve kombine kart sahibi taraftarlar vardı. Polat böyle diyorsa:; bu şahısların kim olduğunu açıklamalı. Üyesini şikayet eden başkan, G.Saray tarihinde yoktur. Polat, Erdoğan'dan özür dileyebilir, şahsi ilişkileri de olabilir. Ama 'üzgünüz, özür dileriz' deyip, geçebilirdi. Bir daha hangi proje ile gelip oy isteyecek merak ediyoruz' dedi.
Cumhuriyet


Geri Dön