29 / 04 / 2024

Tual Bizim Mahalle ödeme planı!

Tual Bizim Mahalle ödeme planı!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bizim Mahalle

Tual Bizim Mahalle projesindeki 221 adet daire yarın satışa çıkacak. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de hayata geçirilen  Tual Bizim Mahalle  projesindeki 221 adet konut yarın ön satışa çıkacak. Dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına dahil olan Tual Bizim Mahalle ödeme planı kapsamında 120 aya kadar bankasız ve kefilsiz yüzde 0,98 faiz oranı ile vade yapılıyor. 

Konut ve cadde mağazalarından meydana gelen Tual Bizim Mahalle'de inşaat başladı. Projede  külliye ve kütüphane, dini tesisler ve camii, çevre parkı ve yeşil alanlar, spor tesisleri, ata sporları merkezi, kent müzesi, eğitim tesisleri, sağlık teissleri, festival alanları, tematik çocuk oun alaları yer alacak. 

270 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Tual Bizim Mahalle projesi İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçiriliyor. 

 

14 soruda Tual Bizim Mahalle projesi!

 

Tual Bizim Mahalle satış ofisi
Tel: 444 9 213
Web: http://www.tualbizimmahalle.com/


projeye sor



Geri Dön