02 / 05 / 2024

Tuba Yeruşan Aydın Orkestra İletişim'i kurdu!

Tuba Yeruşan Aydın Orkestra İletişim'i kurdu!

Mayıs 2013’de temelleri atılan Orkestra İletişim'in üç ana faaliyet alanı bulunuyor. Entegre Pazarlama İletişimini esas alan ajans, Kurumsal İletişim Danışmanlığı, Etkinlik Yönetimi ve Medya Planlama-Satın alma alanlarında hizmet veriyor...




Tuba Yeruşan Aydın gönderdiği e-mailde şu ifadelere yer verdi:


Merhaba sevgili dostlar,

 
2001 yılından buyana farklı şirketlerde profesyonel olarak sürdürdüğüm iş hayatıma farklı bir yol vererek devam etme kararı aldım. Büyük çoğunluğunuzun bildiği üzere Ocak 2013 itibariyle Yeşil Holding’deki Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevimden ayrıldım. Birkaç ay dinlendikten sonra yeni yolumu çizdim ve artık 12 yıldır severek her gününde ayrı bir heyecan ve istekle yaptığım, ilerlediğim mesleğime kendi kurduğum Orkestra İletişim şirketi ile devam ediyorum.

 
Mayıs 2013’de temelleri atılan Orkestra İletişim, ekibi ile birlikte bundan sonra iletişim sektöründe uzman olduğu alanlarda yolunda emin adımlarla ilerleyecek. Markalara kurumsal iletişim danışmanlığı hizmeti veren Orkestra İletişim’i kurarken çok önemli bir hedefim vardı. Sektörde edindiğim tecrübelere, ajans ve kurum tarafı olmak üzere masanın her iki tarafında da bulunmuş olmanın verdiği avantaj ile birlikte şirketimizin temel ilkesini belirledik. Orkestra İletişim olarak bizler hizmet verdiğimiz markaların dışarıdan çalıştığı bir ajans değil onlarla birlikte aynı yolda aynı hedefe doğru ilerleyen, onların ekibinin bir parçası olarak kurumun içindeki bir iletişim ekibi olmak üzere yola çıktık.


Orkestra İletişim olarak üç ana faaliyet alanımız bulunuyor. Entegre Pazarlama İletişimini esas alan ajansımız, markalara Kurumsal İletişim Danışmanlığı, Etkinlik Yönetimi ve Medya Planlama-Satın alma alanlarında ve tabi ki bu üç ana grubun kapsadığı tüm alt açılımlarda hizmet veriyor.

 
Bundan önceki dönemde verdiğiniz çok değerli desteklerinizi Orkestra İletişim olarak da rica ediyorum. Elbette Orkestra İletişim’in de sizler için yapabileceği ne varsa her zaman yanınızdayızJ

 
Yine birlikte keyifli çalışmalarda yer almak dileğiyle, iyi çalışmalar diliyorum…

 
Sevgi ve Saygılarımla,

Tuba Yeruşan Aydın

Geri Dön