11 / 05 / 2024

TÜED ve TOKİ'den Kocaeli Gölcük'e konut projesi!

TÜED ve TOKİ'den Kocaeli Gölcük'e konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilecek olan Evi Olmayan Emekliler Evsiz Kalmayacak projesinde kayıtların 1750’yi geçtiği ifade edildi.



Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocareli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, yaptığı açıklamada TÜED’in projesi kapsamında  TOKİ  işbirliği ile hayata geçirilecek olan Evi Olmayan Emekliler Evsiz Kalmayacak projesinde kayıtların 1750’yi geçtiğini ifade ederek, bu rakamın her geçen gün arttığını belirtti.


Kılıç, “Bu proje emekliler için çok önemli”


TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ev Projemizde kayıtlar oldukça iyi gidiyor. Evi olmayan emekliler derneğimize gelip, isimlerini kaydettiriyorlar.  Bu proje önemli. Çünkü hayatı boyunca uzun yıllar çalışmış, fakat ev sahibi olamamış emeklilerimizi cüzi ücret karşılığında ev sahibi yapacak. Bu projeyle ilgili Derneğimizin Genel Başkanlığı çalışmalarını yürütüyor. Devletimiz ile işbirliği ile emeklilere yapılacak yer belrlenecek. Ardından başvurular ilgili birimlerce değerlendirilecek ve ev sahibi olmaya hak kazanan emeklililer evlerine kavuşacak” dedi.



Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön