28 / 07 / 2024

TÜED konutları

TÜED konutları

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilecek olan Evi Olmayan Emekliler Evsiz Kalmayacak projesinde kayıtların 1750’yi geçtiği ifade edildi.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Zamlar için nefesler tutulmuşken, TÜED, emekliler için ne istedi?

2022 yılı sonuna kadar zamla ilgili net bir açıklama duymayan emekliler, salı günü açıklanacak enflasyon rakamları için adeta nefeslerini tutmuşken TÜED'den yeni bir çağrı geldi.

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Doğalgazda yeni dönem, tüm daireler yaptırmak zorunda!

Yürürlüğe giren karar ile bütün konutların kapısına kadar doğal gaz hattı gelmek zorunda. Bu yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte detaylar..

Emekli promosyonu sorun yumağına dönüştü! İşte emekli promosyonuna dair son gelişmeler!

Emekli promosyonu yarışı sorun yumağı haline geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün konu ile ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar!

TÜED Başkanı’ndan emekli maaşı talebi! En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine yükseltilecek mi?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, memur emeklileriyle SSK ve Bağ-Kur emeklileri arasındaki emekli maaşı makasının her geçen yıl arttığını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini istedi.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Ruslar konut alımı için Türkiye’ye yöneliyor!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması Türkiye'de yabancıya konut satışını da etkiledi. Peki Ruslar ne tür konutları tercih ediyor? Konut satış rakamları ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

ABD, Avrupa ve Asya'dan Türk konutlarına gelen talep artıyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisi giderek artıyor! Ocak-Eylül döneminde yabancılara  toplamda 37 bin 479 konut satılıyor. 

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

TÜED konutları Haberi

TÜED konutları

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocareli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, yaptığı açıklamada TÜED’in projesi kapsamında TOKİ işbirliği ile hayata geçirilecek olan Evi Olmayan Emekliler Evsiz Kalmayacak projesinde kayıtların 1750’yi geçtiğini ifade ederek, bu rakamın her geçen gün arttığını belirtti.


Kılıç, “Bu proje emekliler için çok önemli”


TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ev Projemizde kayıtlar oldukça iyi gidiyor. Evi olmayan emekliler derneğimize gelip, isimlerini kaydettiriyorlar.  Bu proje önemli. Çünkü hayatı boyunca uzun yıllar çalışmış, fakat ev sahibi olamamış emeklilerimizi cüzi ücret karşılığında ev sahibi yapacak. Bu projeyle ilgili Derneğimizin Genel Başkanlığı çalışmalarını yürütüyor. Devletimiz ile işbirliği ile emeklilere yapılacak yer belrlenecek. Ardından başvurular ilgili birimlerce değerlendirilecek ve ev sahibi olmaya hak kazanan emeklililer...