09 / 05 / 2024

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tüketici güven endeksi Şubat 2023'te de aylık bazda yüzde 4,3 arttı ve 82,5 olarak gerçekleşti. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak ayında 79,1 şeklinde olan endeks, Şubat 2023'te 82,5 olarak gerçekleşti. 

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

TÜİK tarafından aktarılan detaylara göre, söz konusu dönemde hanenin maddi durumu endeksi Ocak'ta 61,6 olarak belirlenirken, Şubat 2023'te yüzde 6,3 artış gösterdi ve 65,5 olarak kaydedildi. 

Gelecek 12 aylık dönemde hanenin maddi durum beklentisi endeksi Ocak ayında 79,9 iken bu ay yüzde 5,4 artış gösterdi ve 84,2 şeklinde oldu.

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni haftaya yükselişle başladı!

22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön