17 / 05 / 2024

Tüketiciler tercih değiştiriyor! Katlanabilir cep telefonu satışı patladı!

Tüketiciler tercih değiştiriyor! Katlanabilir cep telefonu satışı patladı!

Cep telefonu tüketicileri son yıllarda katlanabilir cep telefonlarına yöneldi. Yapılan analizlere göre, tüketiciler katlanabilir telefonlara her geçen gün daha çok ilgi gösteriyor. Satışların 18 milyon rakamına ulaşacağı öğrenildi.



Katlanabilir telefon pazarında yaşanan artış menteşe pazarını da dolayı ve doğrudan etkiliyor. OLED ekran menteşelerinin satışı 500 milyon dolara ulaşacak ve yüzde 14,6 artış yaşanacağı ifade ediliyor. Sektörde KH Vatech ve S-connect en bilinen firmalar olarak dikkat çekiyor. Bunlar Samsung’a U şekilli menteşeler tedarik etmesiyle biliniyor. Daha karmaşık ve maliyetli olan su damlası menteşelerin üretimini ise Ampherol ve Asia Vital Components tarafından yapılıyor. Üreticiler OLED ekran ve menteşeyi tek bir katmanda birleştirecek çözümler üzerinde araştırmalar yapıyor.

Samsung akıllı telefon modelleri, temel teknolojik ihtiyaçlara hitap eden uygun fiyatlı alternatiflerden katlanabilir son teknoloji alternatiflere kadar onlarca farklı seçeneği bir arada sunarak dikkat çekiyor.

 Tüketiciler tercih değiştiriyor! Katlanabilir cep telefonu satışı patladı!

Böylece Android telefonlar konusunda zorlanmadan ve vakit kaybetmeden beklentilerinize en uygun seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Samsung cep telefonları, yalnızca teknolojik özellikler ve fiyat açısından değil malzeme kalitesiyle de tercih nedenlerinden biri.

Samsung çamaşır makinesi 10.899 TL! MediaMarkt’ta beyaz eşya indirimi! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M14 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni katlanabilen telefon Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön