27 / 04 / 2024

Tulip Turkuaz'da satışlar başladı!

Tulip Turkuaz'da satışlar başladı!

İstanbul'un gözde yerleşim bölgesi Bahçeşehir Ispartakule'de yapılacak Tulip Turkuaz Projesi'nin birinci etabında satışlar başladı



Dünyanın en önemli 10 mimarından biri olarak gösterilen Ken Yeang'ın Türkiye'deki ilk çalışması olan Tulip Turkuaz projesi,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yapılacak.  
  
İnşaatına başlanan proje, 11 blokta 1.188 konuttan oluşuyor. Öncelikle konut alanlarının satışa sunulduğu projede, diğer etaplarda bir alışveriş merkezi ve rezidans yer alacak. Binaların arasında su kanalları bulunacak. Bu kanalların en dar yeri 1,5, en geniş yeri ise 18 metre olarak düşünülmüş. Projenin önümüzdeki yıl tamamlanması öngörülüyor.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Tulip Turkuaz ilk etapla satıştaDünyanın en önemli 10 mimarından biri olan Ken Yeang'ın Türkiye'deki ilk projesi olan Tulip Turkuaz'ın birinci etabı satışa çıktı.Bahçeşehir'de inşaatına başlanan ve 11 blokta 1188 konuttan oluşan Tulip Turkuaz 120 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak. TOKİ ile hasılat paylaşımı yöntemiyle gerçekleştirilen projede satışlar etaplama sistemi ile yapılacak ve her etapta sadece 95 adet daire yer alacak. Birinci etapta satışa sunulan dairelerin büyüklüğü 58 ile 219 metrekare arasında, satış fiyatları ise 106 bin ile 540 bin lira arasında değişiyor.

Bankalar ile yapılan kredi anlaşmaları itibariyle yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 aya kadar kredi kullanılabilecek. Ayrıca Tulip bünyesinde 60 aya kadar yüzde 25 peşinata ve uygun ödeme koşullarıyla özkaynaklarından finanse etmek suretiyle taksitlendirme yapılabilecek. Projenin 2010 sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.(Bugün)

0212 328 40 10

www.tulipturkuaz.com

[email protected] 

Tulip Turkuaz'da 106 bin TL'ye! 1. etap satışları başlıyor


Geri Dön