28 / 04 / 2024

Tüm arabaları bırakın Opel Mokka'daki indirim ve düşük faiz fırsatına bakın! İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022!

Tüm arabaları bırakın Opel Mokka'daki indirim ve düşük faiz fırsatına bakın! İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobilleri arasında yer alan Mokka'da hem ek indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022...



Yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı markalar arasında yer alan alman otomotiv devi Opel'de Ağustos ayında hem ek indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı.

Otomotiv devi Opel'in en beğenilen ve en çok tercih modelleri arasında yer alan cesur ve kusursuz Mokka'da  askerler, sağlık çalışanları, polisler, avukatlar, öğretmenler ve birinci derece akrabalarına ek indirim yapılıyor. 
"Normal'i unut, artık yeni Mokka var" sloganıyla lanse edilen Opel Mokka, Pure Panel sistemiyle de sürücülerin yeni gözdesi olmaya aday otomobiller arasında yer alıyor.

Tüm arabaları bırakın Opel Mokka daki indirim ve düşük faiz fırsatına bakın! İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022!

Opel'in resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Mokka'da Başlatılan söz konusu kampanyayla avukatlar, öğretmenler, polisler, sağlık çalışanları, askerler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sunuluyor...

Peki Opel Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 30 Ağustos 2022...

 


Geri Dön