03 / 05 / 2024

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler, maaş aldıkları bankalardan acil ihtiyaçlarında kullanabileceği nakit ödemeler için başvuruları ocak ayı itibariyle başladı. Yapılan en son açıklamaya göre emeklilere 750 lira ve 2500 lira ödeme yapılacağı açıklandı.



2500 TL artı para başvurusu yapmak isterseniz banka şubesinden veya mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilir, hesabınıza yatırılan parayı sorgulayabilirsiniz. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla emekli maaşı alan vatandaşlar, 2500 TL ve üzeri emekli maaşı almaları halinde 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilirler.

Emekli promosyonu nasıl alınır? Emekli promosyonu almanın şartları nelerdir? Emekliler ne kadar promosyon alıyor? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön