03 / 05 / 2024

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler, maaş aldıkları bankalardan acil ihtiyaçlarında kullanabileceği nakit ödemeler için başvuruları ocak ayı itibariyle başladı. Yapılan en son açıklamaya göre emeklilere 750 lira ve 2500 lira ödeme yapılacağı açıklandı.



SGK desteği ile verilecek bu ödemelerde emekli promosyonu alabilmeniz için bankadan maaş almanız ve bu maaşı 3 yıl boyunca başka bir bankaya aktarmayacağınızı taahhüt etmeniz gerekmektedir.Yapılacak sözleşmeler sonrasında bir ay içerisinde 750 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilecek, emekli maaşınızı bu bankaya aktardığınız için ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.  Hesabınıza hemen 2500 TL artı para yatırabileceksiniz. Kampanya detaylarını öğrenmek isterseniz, emekli maaşınızın transferini öğrenmek, kredi veya kredili mevduat hesabı hakkında bilgi almak için bankaların veya banka şubelerinin resmi web sitelerine gidebilirsiniz.

Ödemeler başladı! Hesaplara 850 lira yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 2 yeni son dakika müjdesi!

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Bitcoin çakıldı! 38 bin doları test etti!

Altında büyük fırtına geliyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön