30 / 04 / 2024

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.



Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (TÜPRAŞ), İzmit rafinerisi "Fuel Oil Dönüşüm Tesisleri Hydrocracker Ünitesi"nde yaşanan arıza nedeniyle üretime 4 hafta süreyle ara verilmesinin kararlaştırıldığını açıklandı.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama kapsamında, tesiste meydana gelen arızanın giderilmesi amacıyla mevcut bakım planına göre, Hydrocracker Ünitesinde dört hafta süreyle (19 Ağustos -15 Eylül), Coker Ünitesinde de optimizasyon amaçlı olarak duruşun ilk 2 haftasının ardından üretime ara verildiği kaydedildi. Peki diğer ünitelerde çalışmalar devam edecek mi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön