02 / 05 / 2024

Turizmde en başarılı yatırımlar ödüllendirildi!

Turizmde en başarılı yatırımlar ödüllendirildi!

Türkiye 'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu gecede Onur ödülüne, The Marmara Otelleri ve KİSKA A.Ş.'nin Kurucusu Oğuz Gürsel layık görüldü.




13 farklı kategoride Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu gecede Onur ödülüne, The Marmara Otelleri ve KİSKA A.Ş.'nin Kurucusu Oğuz Gürsel layık görüldü. Ekonomist Capital ve Burgan Bank işbirliği İle bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2013"ün sonuçlan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın da katıldığı bir tören ile Esma Sultan Yalısında açıklandı. Turizm sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katla sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen araştırmada. En Büyük Turizm Yatıranı, En Başarılı Havayolu Yatırımı, En Başarılı Kongre Oteli Yatırımı, En Başarılı Marina İşletmesi Yatırımı gibi 13 kategoride Türkiye'nin en başarılı turizm yatırımlarını yapan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi Gecede Onur Ödülü'nün sahibi, sektöre yaptığı katkılardan dolayı KİSKA A.Ş.'nin Kurucusu Oğuz Gürsel oldu. 


Oğuz Gürsef in ödülünü, oğlu, İstanbul Turizm ve Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Gürsel aldı. Kağan Gürsel e ödülü Burgan Bank Genel Müdürü Mehmet Sönmez ve Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş verdi.


Yenigün


Geri Dön