10 / 05 / 2024

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.



Peki kısaca özetleyecek olursak nedir bu eSIM teknolojisi;

eSIM, üretim esnasında cihazlara yerleştirilen, bütünleşik, uzaktan programlanabilir ve son kullanıcının çıkartamadığı fiziksel sim kartı anlamına geliyor.
eSIM, IoT (nesnelerin interneti) alanında maliyet tasarrufu, üretim esnekliği ve lojistik avantaj sunmanın yanı sıra; tüketicilere de cep telefonu, tablet gibi günlük hayatta sıkça kullanılan cihazlarda yeni nesil müşteri deneyimi sunmayı amaçlıyor.
eSIM teknolojisi ile tek bir kart üzerinde birden fazla profil bulunuyor ve kart uzaktan programlanabiliyor. 
eSIM ile cep telefonu ve tablet gibi ürünlerde aynı telefonda biri fiziksel biri de eSIM olmak üzere çift hat kullanabilirsiniz.  

Ayrıntılar için TÜRK TELEKOM

Editör notu: Bu haber 16 Eylül 2022 tarihinde saat 07.45'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,26 Türk Lirası, altının gramı ise 991 Türk Lirası değerinde.

 

Skoda Karoq'un eylül ayı fiyatları açıklandı! Skoda Karoq kaç lira oldu? İşte Skoda Karoq'un 16 Eylül 2022 fiyat listesi

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!


10 soruda TOKİ 2022 sosyal konut projesi tüm detaylarıyla! Kimler başvurabilir?

 

 


Geri Dön