21 / 05 / 2024

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla



Ekran: Tab S7 FE, 12.4 inç büyüklüğünde bir LTPS LCD ekran kullanır. Yüksek çözünürlük (2560 x 1600 piksel) ve geniş renk gamı sunan ekran, canlı ve net bir görüntü deneyimi sağlar. Tablet ayrıca S Pen desteği de sunar, böylece not almak, çizim yapmak veya tabletin diğer özelliklerini kullanmak için kalem kullanabilirsiniz.

Performans: Tab S7 FE, güçlü bir performans için sekiz çekirdekli Snapdragon 750G işlemciye sahiptir. Bu işlemci, genel kullanımda akıcı bir deneyim sunar ve çoklu görevlerle başa çıkabilir. Ayrıca, 4 GB veya 6 GB RAM seçenekleriyle birlikte gelir, böylece uygulamalar arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz.

Turkcell den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE ye muhteşem kampanya

Depolama: Tab S7 FE, 64 GB veya 128 GB dahili depolama seçenekleri sunar. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak daha fazla depolama alanı gerektiğinde microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını genişletebilirsiniz.

Pil Ömrü: Tablet, 10.090 mAh pil kapasitesine sahiptir. Bu büyük pil, uzun süreli kullanım için yeterli güç sağlar. Ayrıca, hızlı şarj özelliğiyle daha kısa sürede pilinizi doldurabilirsiniz.

İşletim Sistemi ve Özellikler: Galaxy Tab S7 FE, Samsung'un Android tabanlı One UI kullanıcı arayüzüyle çalışır. Samsung DeX özelliği sayesinde tabletinizi bir bilgisayara dönüştürebilir ve çoklu görevler yapabilirsiniz. Ayrıca, tablette Wi-Fi veya 5G bağlantı seçenekleri bulunur.

Kameralar: Tab S7 FE, arka tarafta 8 MP çözünürlüğünde bir kamera ve ön tarafta 5 MP çözünürlüğünde bir kamera içerir. 

Samsung Galaxy Tab S7 FE : Faturanıza ek 1.968,88  TL   x6 ay taksit

Kaynak: Turkcell.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 13 Haziran 2023 tarihinde saat 21:46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.68 Türk Lirası, euro 25.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1496 Türk Lirası değerinde.

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Bu şartları taşıyan herkes ödemeden faydalanacak! Toplam 22 bin 440 TL ödenecek

Şok'ta 1 litre ayçiçek yağı 37.50 TL 'ye düştü! Raflar boşalmadan acele edin


Geri Dön