28 / 04 / 2024

Türkerler Holding projelerini tanıttı!

Türkerler Holding projelerini tanıttı!

Türkerler Holding, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda hidroelektrik, güneş, rüzgar, jeotermal, doğalgaz ve elektrik dağıtım ve satış projelerini tanıttı. Türkerler Holding Gediz grabeninde 24 megavat gücündeki tesisi Mayıs 2014'de işletmeye geçirec




İnşaat projeleri ile son dönemde adını duyuran Başkent menşeli Türkerler Holding, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda hidroelektrik, güneş, rüzgar, jeotermal, doğalgaz ve elektrik dağıtım ve satış projelerini , tanıttı. Türkerler Holding, toplam 13 bin 600 hektarlık alanda Gediz grabeninde 24 megavat gücündeki tesisi Mayıs 2014'de işletmeye geçirecek. 


Yaklaşık 90 şirketi bünyesinde barındıran ve inşaat, enerji, tekstil ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde faaliyet gösteren Türkerler Holding, doğalgaz iletim ve dağıtım hatları, hastaneler, konut, otel, okul ve akıllı bina projeleri, uluslararası spor tesisleri, metro projeleri, karayolları, basınç düşürme istasyonları ve hidroelektrik santraller gibi çok çeşitli altyapı ve üst yapı projelerinin yanı sıra alternatif enerjiye de yöneldi. Enerji üretim sektöründe Türkiye'nin bir çok bölgesinde, rüzgar, hidroelektrik, jeotermal, güneş ve doğalgaz çevrim santralleri lisansları ve yatırımları bulunan Holding, projelerini Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda tanıttı. 


HaberTürk



Geri Dön