08 / 05 / 2024

Turkeybuild İstanbul Fuarı bugün başlıyor!

Turkeybuild İstanbul Fuarı bugün başlıyor!

21-25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul'da, sektör mensuplarını ve ziyaretçileri yoğun bir program bekliyor.



Fuar kapsamında, Yapı Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen ve Türk yapı sektöründe yılın en iyi malzemesini belirleyen Altın Çekül "Yapı Ürün Ödülü" ile "Altın Mıknatıs" stand tasarım ödülü sahiplerini bulacak. 




DEİK ve Kazakistan  Ankara  Büyükelçiliği işbirliğiyle 22 Nisan'da Tüyap Fuar Alanı Marmara Salonu'nda düzenlenecek forumda ise konuk ülke Kazakistan ve Türkiye'nin devlet yetkilileri, STK yöneticileri ve deneyimli yatırımcıları tecrübelerini aktaracak. 



Kazakistan'ın Türk inşaat sektörüne sunduğu yatırım ve işbirliği fırsatlarının değerlendirileceği "Türkiye Kazakistan İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri" etkinliği forumunda Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Başkam Ablay Isabekovich Myrzakhmetov, Kazakistan Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcısı Omari Kharbediya, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Sembol İnşaat Kazakistan Bölge Genel Müdür Yardımcısı Eren Gümüş, Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel ve Alsim Alarko Grup Koordinatörü Bekir Bora konuşmacı olarak yer alacak. Forumun ardından yapı sektörü üreticileri ve yatırımcılarla Kazakistan'dan gelen satın alma heyetleri bir araya gelecek.



Sabah Reel Sektör


Geri Dön