28 / 04 / 2024

yapı fuarı ne zaman başlayacak

yapı fuarı ne zaman başlayacak

21-25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul'da, sektör mensuplarını ve ziyaretçileri yoğun bir program bekliyor.

Yapı Fuarı Turkeybuild başladı!

27. kez düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Fuar, yapı malzemesi sektöründeki firmaları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, meslek odalarını bir araya getiriyor.

Ege Seramik Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 6 ile 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

yapı fuarı ne zaman başlayacak Haberi

yapı fuarı ne zaman başlayacak

Fuar kapsamında, Yapı Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen ve Türk yapı sektöründe yılın en iyi malzemesini belirleyen Altın Çekül "Yapı Ürün Ödülü" ile "Altın Mıknatıs" stand tasarım ödülü sahiplerini bulacak. 




DEİK ve Kazakistan Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle 22 Nisan'da Tüyap Fuar Alanı Marmara Salonu'nda düzenlenecek forumda ise konuk ülke Kazakistan ve Türkiye'nin devlet yetkilileri, STK yöneticileri ve deneyimli yatırımcıları tecrübelerini aktaracak. 



Kazakistan'ın Türk inşaat sektörüne sunduğu yatırım ve işbirliği fırsatlarının değerlendirileceği "Türkiye Kazakistan İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri" etkinliği forumunda Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Başkam Ablay Isabekovich Myrzakhmetov, Kazakistan Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcısı Omari Kharbediya, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Sembol İnşaat Kazakistan Bölge Genel Müdür Yardımcısı Eren Gümüş,...