12 / 05 / 2024

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı kapsamında toplamda 427,9 milyon Türk Lirası ödeme yapıldığı aktarıldı. İşte detaylar...



Milyonlarca kişiyi ilgilendiren söz konusu destek programı kapsamında gerekli şartları karşılayan ihtiyaç sahibi haneleri 12 ay boyunca süreli ve düzenli destekleyeceklerine dikkati çeken Bakan Derya Yanık yaptığı açıklamadaTürkiye Aile Destek Programı kapsamında hanede kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin 1/3'ü yani; 1.833,45 liranın altında olması halinde dahil olunan gelir aralığına göre, haneye aylık 450 Türk Lirası, 500 Türk Lirası, 550 Türk Lirası ya da 600 Türk Lirası olmak üzere destek vereceğiz. Şartların sağlanması durumunda verilen destek yıllık 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında değişeceğini de dile getirdi.

Türkiye Aile Destek Programı nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Yine aktarılan son dakika detaylarına göre Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahiplerini küresel ekonomik dalgalanmalardan etkilenmemeleri için tüm gayretleriyle koruyacaklarını dile getirerek, söz konusu destekleri hayata geçirirken faydalanıcı yelpazesini oldukça geniş tuttuklarını kaydetti. Derya Yanık, bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı'na hanede yaşayan sayısı fazla olan düşük gelirle çalışan, emekli ve emeklilerimizin dul ve yetimlerini de dahil ettiklerini dile getirdi.

Derya Yanık yaptığı açıklamada genel şartları taşımaları ve hanede kişi başına düşen aylık gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması şartıyla SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri ile bunların dul ve yetimleri yararlanabileceğini söyleyerek, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Yine, genel şartları taşımaları ve hanedeki kişi başı düşen gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması koşuluyla özel sektör çalışanları, esnaf, sanatkar ve diğer çalışanlar da desteğimizden yararlanabilecek."

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL ödeniyor? Hemen yeni zamlı maaşlara bakın!

Maaşlara zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine kaç TL zam geldi? Hemen yeni maaşınıza bakın!

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatına bakın! 29 Ağustos 2022 altın fiyatları!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön