15 / 05 / 2024

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye'nin kripto para kullanımında ikinci sırada yer aldığı belirtildi.




“2018 YILINDAN BU YANA EKOSİSTEM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yaptığı açıklamada kripto para sahiplerinin kişisel finanslarının geleceğine ilişkin daha iyimser olduğuna değinen MEXC Mali İşler Müdürü Kevin Yang, önemli değerlendirmeler yaptı. Yaptığı açıklamada on yıllardır faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük şirketlerine de ev sahipliği yapan küresel piyasalar dahi yüksek enflasyon ve sıkılaşan para politikaları neticesinde bazı kayıplar da yaşandığını dile getiren  MEXC Mali İşler Müdürü Kevin Yang, böyle bir dönemde kripto para birimleri birçok insan için alternatif bir yatırım aracı olarak görüldüğünü söyleyerek, kripto ekosisteminin geleneksel piyasa dinamiklerinden daha farklı işlemesi yatırımcıların güvenini taze tuttuğunu dile getirdi.

 

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Bitcoin son 3 ayın dibinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön