16 / 05 / 2024

Türkiye Otelcilik Zirvesi 27-28 Kasım'da düzenlenecek!

Türkiye Otelcilik Zirvesi 27-28 Kasım'da düzenlenecek!

Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak zirvenin konuşmacıları arasında Almanya Otelcileri Birliği Üst Yöneticisi Markus Luthe, STR Globalin İş Geliştirme Direktörü Thomas Emanuel, THY Genel Müdürü Temel Kotil de yer alacak.



TUROB'tan yapılan açıklamaya göre, ilk kez düzenlenecek zirvede, sektör profesyonelleri, şirket yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler iş birliği fırsatlarının değerlendirecek.


Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak zirvenin konuşmacıları arasında Almanya Otelcileri Birliği Üst Yöneticisi Markus Luthe, STR Globalin İş Geliştirme Direktörü Thomas Emanuel, THY Genel Müdürü Temel Kotil de yer alacak. Zirvede, Kaya Demirer, Mehmet Gürs, Barış Tansever, Rıza Büyükuğur, Ergün Yücebıyık yiyecek-içecek sektörüne ilişkin görüşlerini paylaşacak.


TUROB Başkanı Timur Bayındır, zirveye ilişkin değerlendirmesinde, etkinliğin sektöre, geleceğe ilişkin öngörü sağlayabilmeyi ve yol gösterici olmayı hedefleyen tüm profesyonellere kapılarını açtığını belirtti.


Bayındır, "Günümüz koşullarında tüm taraflar karlılık ve verimlilik için kendi kriterlerini oluşturuyor. İş ortaklığı ise doğru diyalog ve güven üzerine kurulursa uzun vadeli ve başarılı oluyor. Günümüzün hızlı iş yaşamında, bu ilkeyi uygulamak giderek zorlaşıyor. İşte tam bu noktada, zirvenin önemli amaçlarından biri de bu network platformunu sağlayarak, yeni vizyonlar ve iş fırsatları yaratmaktır" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön