28 / 04 / 2024

Türkiye'de daha ucuzu yok: İşte satışta olan en ucuz SUV modeli

Türkiye'de daha ucuzu yok: İşte satışta olan en ucuz SUV modeli

Araç fiyatları günden güne artıyor, ülkemizde otomobil satın almak giderek daha da zorlaşıyor. Peki Türkiye'de satılan en ucuz SUV modeli hangisi? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Türkiye'de araç fiyatları yükselmeye devam ediyor. Otomobil üreticileri artan döviz kuruna bağlı olarak fiyatları güncellemeye devam ediyor. Bu sebeple son dönemde sürekli gelen zam haberleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu durum da ülkemizde araç satın almayı günden güne daha da zorlaştırıyor. Peki Türkiye'de satılan en ucuz SUV modeli hangisi? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye'de satılan en ucuz SUV modeli; Fiat Egea Cross. Otomobilin belirli bir standardı koruyan konfor ve yol tutuş özellikleri, şık tasarım yapısı ve nispeten ucuz parça maliyetleri onu tam bir fiyat – performans aracı yapıyor. İşte Fiat Egea Cross hakkında detaylı bilgiler...

Otomobil dünyasının İtalyan üreticisi Fiat, geniş ürün yelpazesiyle farklı beklentilere hitap etmeyi sürdürüyor. Bu ürün yelpazesinin önemli bir üyesi de Fiat Egea Cross. Şehirli ve aktif yaşam tarzını benimseyen sürücülerin ilgisini çekmeyi hedefleyen bu kompakt crossover, tarzı ve pratik kullanımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Dinamik Tasarım

Fiat Egea Cross'un dış tasarımı, kendine özgü bir karakteri yansıtıyor. Geniş ve yükseltilmiş gövde yapısı, her türlü zeminde rahatlıkla kullanımı mümkün kılıyor. Ön kısmında büyük ve etkileyici bir ızgara, keskin farlar ve sportif bir tampon yer alıyor. Yan tarafta yükseltilmiş süspansiyon sistemi, geniş tekerlek yuvaları ve dinamik hatlar, araca modern ve hareketli bir görünüm kazandırıyor. Arka kısımda ise LED stop lambaları ve siyah renkli tampon, modelin şık ve çekici bir arka tasarım sergilemesini sağlıyor.

Geniş İç Mekan ve Teknolojik Donanım

Fiat Egea Cross'un iç mekanı da dış tasarımı gibi modern ve ferah bir atmosfer sunuyor. Yüksek oturma pozisyonu ve geniş camlar, sürücüye etkileyici bir görüş açısı sunuyor. Ferah kabini, kullanışlı depolama bölmeleri ve geniş bagaj hacmi ile günlük yaşamın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Teknoloji açısından da Fiat Egea Cross oldukça iddialı. Entegre multimedya ekranı, dokunmatik kontroller ve bağlantı seçenekleri, sürücü ve yolcuların keyifli bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. Güvenlik sistemleri arasında acil frenleme asistanı, şerit takip asistanı gibi modern özellikler yer alıyor.

Performans ve Sürüş Keyfi

Fiat Egea Cross'un motor seçenekleri, dinamik sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yakıt verimliliği ve güçlü performansı bir arada sunan motorlar, hem şehir içi hem de uzun yolculuklarda tatmin edici bir performans sergiliyor. Sürüş modları, zorlu arazi koşullarına uygun olarak ayarlanmıştır, böylece Egea Cross, şehir trafiğinden macera dolu yollara geçiş yaparken aynı özgüveni koruyor.

Peki Fiat Egea Cross'un güncel fiyatı ne? 

İşte Türkiye'nin en ucuz SUV modeli Fiat Egea Cross 2023 Ağustos güncel fiyat listesi

* 1.4 Fire 95 HP Street Manuel Benzinli - 802.900 TL

* 1.3 M.Jet 95 HP Street Manuel Dizel - 947.900 TL

* 1.6 M.Jet 130 HP DCT Street Otomatik Dizel - 1.068.900 TL

* 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Street Otomatik Elektrikli-Benzinli - 1.200.900 TL

* 1.4 Fire 95 HP Urban Manuel Benzinli - 842.900 TL

* 1.3 M.Jet 95 HP Urban Manuel Dizel - 987.900 TL

* 1.6 M.Jet 130 HP DCT Urban Otomatik Dizel - 1.108.900 TL

* 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Urban Otomatik Elektrikli-Benzinli - 1.230.900 TL

* 1.4 Fire 95 HP Lounge Manuel Benzinli - 892.900 TL

* 1.6 M.Jet 130 HP DCT Lounge Otomatik Dizel - 1.158.900 TL

* 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Lounge Otomatik Elektrikli-Benzinli - 1.280.900 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.fiat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Ağustos 2023 tarihinde saat 06.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.03 Türk Lirası, Euro 29.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1645 Türk Lirası değerindedir.

2023 model Volvo S90 Recharge fiyat listesi; Ağustos çılgınlığı

Mercedes’in yeni elektrikli otomobili ilk defa görüntülendi

Bu liste bildiğiniz gibi değil: Volvo S90 fiyatlarında Ağustos çılgınlığı

Mercedes durdurulamıyor! Mercedes-Benz GLB'nin fiyatına çok şaşıracaksınız!

 

 


Geri Dön