15 / 05 / 2024

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.



Elektrikli araçların giderek yaygınlaştığını ve böyle devam etmesi gerektiğinden bahseden Melih Bekir Oymagil, “Çağımızda artık elektrikli araçlar giderek yaygınlaşmaya devam etmektedir. Teknoloji buna doğru yönelmektedir. Elektrikli sistemler akıllı şehirlere uyumlu. Otobüslerin elektrikli olması hem daha çevreci hem de yeni sistemlere güncel bir şekilde ayak uydurabileceği için çok güzeldir. Elektrikli araçların toplu taşımada kullanılması çok güzel bir çalışmadır” sözlerine yer verdi. 

“ÇEVRE DOSTU OTOBÜSLER”
Ömer Faruk Özüyağlı, elektrikli otobüslerin çevre dostu yatırımlar olduğunu söyleyip“Dünyada fosil yakıt kullanımı git gide azalmaktadır. Elektrikli araçlara dünya dönmeye başlamıştır. Elektrikli otobüslerin faaliyete geçmesi çevre için gayet olumlu bir gelişmedir Geleceğe yatırım demektir” ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön