29 / 04 / 2024

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...



Türkiye'nin gururu yerli ve milli aracı Togg'un yollara çıkacağı tarih merakla bekleniyor. Türkiye’nin ilk doğuştan elektrikli, sıfır emisyonlu ve akıllı otomobili olarak tarihe geçecek olan TOGG, sınıfının en uzun aks mesafesi, en iyi hızlanma performansı, en geniş iç hacmi ve en düşük toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle de rakiplerinin önüne geçmesi bekleniyor. TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmıştı ve otomobille ilgili,  "Biz otomobili yeni nesil akıllı cihaza dönüştürüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

ÖN SİPARİŞ SÜRECİ BAŞLIYOR!

Son olarak Togg, "Akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın bir zamanda başlatacağız" açıklamasında bulundu.

Togg, "Ön sipariş dönemi  bittiğinde 2023 senesi içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş düzenleyeceğiz" dedi.


Geri Dön