28 / 04 / 2024

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı!

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı!

Firma: Türksal İnşaat

Proje: İdeal Yaşam Evleri

Satış sürecinin devam ettiği Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı hakkında detaylı bilgi için haberimizden yararlanabilirsiniz...




İdeal Yaşam Evleri projesi 6 katlı 5 bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlenen  İdeal Yaşam Evleri   Türksal İnşaat  projesi olarak hayata geçirilmiş durumda. 5 bin 359 metrekare alan üzerine yayılan Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı haberimizin devamında mevcut. 


Toplam 72 adet konuttan oluşan Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri projesinde bulunan daireler 122 metrekare ile 156 metrekare arasında alanlara sahip. 



Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri daire fiyatları için 0232 329 22 23 numaralı telefondan projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı şöyle: 


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı!



Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı: 


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ödeme planı 'na göre banka kredisi ile yapılan 120 aya kadar vadelendirmelerle konut alınabiliyor. 


Havalimanına 33 kilometre, Mavişehir'e 8 kilometre mesafede yükselen Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, 24 saat güvenlik, kamelya alanları ve otopark gibi imkanları barındırıyor. 



Telefon: 0232 329 22 23

Web Adresi: http://www.idealyasamevleri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön