İş Fırsatları

TÜRKSAT personel alımı yapacağını açıkladı! Birçok kadro ve pozisyona personel alımı...

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya ve pozisyona personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

TÜRKSAT tarafından istihdam edilmek üzere pek çok kadroya personel alımı yapılacağı kaydedildi. Bu süreçte, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- T.C vatandaşı olunması gerekir.
- Kamu haklarından yasaklanmamış bulunması lazımdır.
- Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak gerekir.
- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmaması gerekmektedir.
- Sağlık durumunun çalıştırılacağı işe uygun olduğuna dair sağlık raporunu alabilecek olması gerekir.
- Gerektiğinde hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının ve/veya arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması lazımdır.
- 01.01.1980 tarihinden sonra doğmuş olmak.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?

- Bütçe ve Raporlama Uzmanı (TFRS/UFRS Raporlama Uzmanı) alımı yapılacak.
- BT Depolama Sistem Uzmanı alımı yapılacak.
- BT Entegrasyon Uzmanı alımı yapılacak.
- BT İşletim Sistemi Uzmanı alımı yapılacak.
- BT Linux-Unix Uzmanı alımı yapılacak.
- BT Test Uzmanı alımı yapılacak.
- BT Veri Tabanı Uzmanı alımı yapılacak.
- İş Geliştirme Uzmanı alımı yapılacak.
- Pazarlama Uzmanı alımı yapılacak.
- Proje Yöneticisi alımı yapılacak.
- Ürün Yönetim Uzmanı alımı yapılacak.

Bütçe ve Raporlama Uzmanı (TFRS/UFRS Raporlama Uzmanı) alımı için Üniversitelerin İ.İ.B.F, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik ve İstatistik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; BT Depolama Sistem Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

 

BT Entegrasyon Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

BT İşletim Sistemi Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

BT Linux-Unix Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

BT Test Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

BT Veri Tabanı Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

İş Geliştirme Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olmak. Pazarlama Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olmak. Proje Yöneticisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Matematik, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mimarlık, Astronomi, Fizik, , Fizik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak. Ürün Yönetim Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olmak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar Türksat kariyer internet adresinde yer alan açık ilanlara başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvuru ekranı: https://kariyer.turksat.com.tr/jobs

Türk Hava Yolları duyurdu! THY TGS personel alımı yapacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

Sağlık Bakanlığı 1468 personel alımı yapacağını duyurdu!

İŞKUR açıkladı! Kaymakamlıklara 90 TYP personel alımı yapılacak!