28 / 04 / 2024

Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Niyazi Açıkgöz Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Niyazi Açıkgöz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. e. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. f. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. g.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek h.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon,kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde veyurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak.          Şirket yukarıdaki amaç ve konularınaulaşmakiçin  yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul alır,satar, kiraya verebilir veya donatarak işletebilir. Şirket bu maksatla gayrimenkul satınalabilir. Gayri menkuller ile ilgili her türlü tasarrufta bulunabilir.Şirketin sahip olduğu veya olacağı gayri menkuller (arsalar) üzerine inşaat yapabilir,yaptırabilir , bunları gerektiğinde satabilir. Bu gayri menkuller arsa veya arazi ise bunların parselasyonunu ifraz ve tevhit işlemlerini ,irtifak ,cins tashihi işlemini yapabilir ve kat mülkiyetini tesis edebilir.Gerekli izin ve imtiyazları,ruhsatnameleri, marka ve Know-How, ihtira beratı satın alabilir, kullanabilir, kiralayabilir,gerektiğinde bunları kısmen ve tamamen başkalarına devredebilir.kanunun  tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve hatta şirket gayri menkullerini ipotek edebilir. Üçüncü şahısların malvarlıklarını şirket borçları için ipotek olarak teminat dahil gösterebilir. Şirket adına kayıtlı menkul ve gayri menkullerini rehin edebilir. İpoteklerin terkinini talep edebilir 



Geri Dön