28 / 04 / 2024

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, girişimcilere sunduğu master franchise sistemi ‘TAM nokta’ ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz. 

Açıklanan detaylara göre, yabancı gayrimenkul danışmanlık şirketleri gibi cirodan pay alma esasını baz alan ‘TAM nokta’, girişimci adaylarını bulunduğu yer aldığı şehrin veya ilçenin tek sorumlu gayrimenkul danışmanı yapma fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markaları arasında yer alan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding, master franchise sistemi ‘TAM nokta’ ile kendi işinin patronu olmanız için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. 

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan TAM nokta İş Geliştirme ve Operasyon Yöneticisi Eda Okur yaptığı açıklamada “Büyük şehirlerde ilçe bazlı, görece daha küçük şehirlerde il bazlı master franchiseler veriyoruz. Franchise, aldığı bölgenin tek sorumlusu oluyor. Sözleşmeleri 10 yıllık oluyor ve bu süre içinde bölgelerinde alt franchise verme yetkisi de onlara ait. Verdikleri alt franchiselerin ücretlerini de büyük bir oranda kendileri alıyorlar. Aldıkları bölgede münhasır oluyorlar. Oldukça büyük, donanımlı ve çok şık ofislerle ilerleyen ‘TAM nokta’ ofisleri, sabit ödeme yapan klasik Turyap ofislerinin aksine ciro bazlı faaliyet sürdürüyor” diye konuştu.

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Sözleşmeler 10 yıllık

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘TAM nokta’yı hayata geçirirken herkesin anlayabileceği ve ödeyebileceği bir miktarla başlamak istediklerini dile getiren  Eda Okur, şöyle konuştu:  “Franchise bedeli yüksekmiş gibi görünse de, 10 yıllık bir sözleşme olması ve alınan bölgenin tek yetkilisi olunması, kendi alt franchiselerini vererek ayrıca bir gelir elde edebilmesi gibi konsept katma değeri düşünüldüğünde oldukça uygun bir ücretlendirmesi var. Ofis donanımı ve kira gibi maliyetler bölgeye ve yaptırılan işe göre değiştiğinden net bir rakam vermek açıkçası zor. Bölge farklılıkları da çok önemli bir etken. Ama bir taban fiyat vermek gerekirse, 10 yıllık franchise bedeli ve ofis maliyeti 750 bin TL civarında olur diyebiliriz. İstanbul,  İzmir  gibi büyük şehirlerin fiyatlandırması bu rakamın oldukça üzerinde olacaktır.” 

Okur, şu anda toplamda 14 ofis ile faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!


Geri Dön