14 / 05 / 2024

tam nokta franchise sistemi

tam nokta franchise sistemi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

Kulaktan kulağa dolaşıyordu, son nokta kondu! Her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek!

Kulaktan kulağa dolaşan destek ödemeleri için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek...

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Emlak franchise veren firmalar!

Emlak sektöründe yaşanan yükselişle birlikte kurumsal bir şirketin çatısı altında franchise şube açarak düşük maliyet ve yüksek kâr marjı ile çalışılabilmesi, gayrimenkul danışmanlığını en çok cazip kılan nokta olarak dikkat çekiyor.

İdris Güllüce, Yıldırım Belediyesi'nin dönüşüm çalışmalarına tam destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yıldırım Belediyesi ' nin kentsel dönüşüm yol haritasına tam destek verdi. İdris Güllüce, önümüzdeki aylarda çalışmaları yerinde göreceğini söyledi...

Endüstri bölgeleri yönetmeliği tam metni!

Endüstri bölgeleri yönetmeliği 16 Aralık 2004 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, endüstri bölgelerinin kurulması, yönetimi ve işletilmesine ilişkin usul ve esasları düzenliyor. İşte Endüstri bölgeleri yönetmeliği tam metni..

Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu tam metni!

4691 sayılı Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu, teknoloji geliştirme bölgelerinin kuruluşu ile ilgili esasları kapsıyor. İşte 24454 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu tam metni...

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

TOKİ Korucuk kura sonuçları tam listesi!

3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen TOKİ Korucuk kura sonuçları tam listesi hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Kampanyada fiyatlar 91 bin 640 TL'den başlıyor...

TMMOB: Atlama kulelerinde mühendislik hizmetleri tam yapılamamıştır!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum'da atlama kulelerinin çökmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, "Atlama kulelerinin hazırlanmasında ve yapım sırasında mühendislik hizmetlerinin tam olarak yapılmadığı anlaşılmıştır" dendi.

tam nokta franchise sistemi Haberi

tam nokta franchise sistemi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, girişimcilere sunduğu master franchise sistemi ‘TAM nokta’ ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz. 

Açıklanan detaylara göre, yabancı gayrimenkul danışmanlık şirketleri gibi cirodan pay alma esasını baz alan ‘TAM nokta’, girişimci adaylarını bulunduğu yer aldığı şehrin veya ilçenin tek sorumlu gayrimenkul danışmanı yapma fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markaları arasında yer alan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding, master franchise sistemi ‘TAM nokta’ ile kendi işinin patronu olmanız için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan TAM nokta İş Geliştirme ve Operasyon Yöneticisi Eda Okur yaptığı açıklamada “Büyük şehirlerde ilçe bazlı, görece daha küçük şehirlerde il bazlı master franchiseler veriyoruz. Franchise, aldığı bölgenin tek sorumlusu oluyor. Sözleşmeleri 10 yıllık oluyor...