30 / 04 / 2024

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

Belçikalılar araçlarına ucuz yakıt alabilmek için ülke değiştirmeye başladı. Belçika’da ki istasyonlar yakıt satamıyor…



BİDONLARLA YAKIT ALANLAR VAR

Bazı Belçikalılar daha fazla tasarruf etmek için araçlarının deposunu doldurduktan sonra yanlarında götürdükleri bidonları da dolduruyor.

Mevcut kurallar göre bir aracın, deposunun dışında bidonla en fazla 10 litre akaryakıtla sınırı geçmesine izin veriliyor. Ancak iki ülke arasındaki sınırda bu durum denetlenmediği için pek çok Belçikalı limitlerin çok üzerinde akaryakıtı bidonlarla getiriyor.

Bu durum, Belçika'nın Fransa sınırına yakın bölgelerindeki akaryakıt istasyonlarının da tepkisini çekiyor. Öte yandan Belçika'daki istasyonlar yakıt satamamaktan şikayet ediyor.

Belçika'da benzinin litre fiyatı 1,72 euro, mazotun litre fiyatı da 2,07 euro seviyesine bulunuyor.

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

SON 10 YILIN EN YÜKSEĞİ

Belçika Ekonomi Bakanlığı sene başında petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle ülkede akaryakıt fiyatlarının yükseldiğini açıklamıştı. Sene başında Belçika'da benzin litre fiyatı 1,799 avroya çıkarak son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Altında kritik seviye açıklandı! Bu rakamı görürse….


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön