05 / 05 / 2024

Ucuza sıfır araç almak artık çok kolay! Bu markanın 2023 fiyat listesi akıllara zarar! Bu fırsat kaçmaz!

Ucuza sıfır araç almak artık çok kolay! Bu markanın 2023 fiyat listesi akıllara zarar! Bu fırsat kaçmaz!

Renault, Türkiye'de geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve özellikle bütçesi kısıtlı olanlar tarafından tercih edilen Taliant modeli için 2023 fiyat listesini açıkladı. Bütçesi uygun olanlar için avantajlı bir seçenek sunan Taliant, uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor.



Renault Taliant, Türkiye'de milyonlarca adet satılan bir model olma özelliği taşıyor. Özellikle dar ve orta gelirli ailelerin bütçesine uygun olması nedeniyle oldukça popüler. Ancak son dönemde yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeniyle Taliant'ın fiyatlandırması da arttı. Yeni fiyat listesine göre Taliant'ın fiyatı 400 ile 500 bin TL arasında değişiyor. 

Ucuza sıfır araç almak artık çok kolay! Bu markanın 2023 fiyat listesi akıllara zarar! Bu fırsat kaçmaz!

Renault Taliant’ın sahip olduğu özellikler

Renault Taliant, fiyatının yanı sıra özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yüksek yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleriyle çevre dostu bir araç olarak öne çıkıyor. Ayrıca geniş iç hacmi ve modern teknolojik donanımlarıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Renault Taliant modeli için güncellenen özelliklerin tamamı şu şekilde; 

Renault Taliant modeli, 1.0 Sce benzinli motoruyla 65 beygir güç ve 95 Nm tork üretiyor. 5 ileri manuel şanzımanla birlikte şehir içinde 6,2, şehir dışında 4,9 litre yakıt tüketimi sunuyor. Daha güçlü olan 1.0 Turbo X-tronic motoru ise 90 beygir güç ve 142 Nm tork üretiyor ve şehir içinde 6,5, şehir dışında ise 5,1 litre yakıt tüketimi sağlıyor.

Joy paketiyle birlikte manuel klima, manuel arka camlar, 3.5 inç TFT gösterge paneli, USB ve Bluetooth bağlantılı radyo sistemi, arka park sensörü ve ön sis farı gibi özellikler sunuluyor. Touch paketi ise otomatik klima, elektrikli arka camlar, arka park sensörü, hız sabitleyici, 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Bluetooth ve USB bağlantısı ile Apple CarPlay gibi özelliklerle daha gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlıyor.


    Geri Dön