28 / 04 / 2024

UKOM Yönetimi Necmi Kadıoğlu ve Tamer Özyurt'la görüştü!

UKOM Yönetimi Necmi Kadıoğlu ve Tamer Özyurt'la görüştü!

Ukracity projesi ile ilgili Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la bir görüşme UKOM Yönetim Kurulu konuyla ilgili açıklama yaptı...




7 Şubat 2015 tarihinde Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto eden Ukracity mağdurları 27 Şubat 2015 tarihinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmüştü.  


Ukracity projesi ile ilgili Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la bir görüşme daha gerçekleştiren UKOM Yönetim Kurulu konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ukra City ilgili imar tadilatları 15-20 gün içinde tamamlanacak.



İşte UKOM Yönetimi tarafından yapılan açıklama:


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün UKOM yönetim kurulu olarak Belediye Başkanımız sn. Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı sn. Tamer Özyurt beyefendi ile görüşme yaptık.

Görüşmede belediye başkanımız yeni derneğimiz UKOM'un tüm mağdurlara hayırlı olması temennisinde bulunmuş ve mağduriyetimiz konusunda desteğinin üzerimizde olduğunu belirtmiştir.

Proje ile ilgili süreç hakkında bilgi veren Tamer Özyurt bey ise projenin uygulanabilir hale getirilmesi için yapılan proje tadilatının 15-20 gün içerisinde bitirileceğinin müjdesini vermiştir. Bu iş için dört kişiyi görevlendirdiğini ve ciddi bir çalışma içinde olduklarını söylemiştir. En önemli kısmın bu süreç olduğunu, bundan sonra yapılacak toprak sahipleri ve biz mağdurlarla girilecek sürecin kolay olduğunun altını çizmiştir. Projenin bundan sonra kendilerinde olduğunu ve gelişmelerle ilgili her hafta UKOM yönetimine bizzat kendisinin bilgilendirme yapacağını söylemiştir.

UKOM yönetimi olarak her hafta pazartesi sn. Tamer Özyurt beyefendi ile yapacağımız görüşmeyi ve gelişmeleri, her görüşme sonrası sizlerle paylaşıp, bütün mağdurlarımızın süreci yakından takip etmelerini sağlayacağız.

Bilgilerinize sunarız.



UKOM Yönetimi Necmi Kadıoğlu ve Tamer Özyurt la görüştü!





Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön