07 / 05 / 2024

UKOM Yönetimi Özyurtlar'la görüştü!

UKOM Yönetimi Özyurtlar'la görüştü!

Ukra City mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden Ukracity projesi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İşte Özyurtlar genel merkezine ziyarette bulunan UKOM tarafından yapılan o açıklama...




Esenyurt'taki imar krizine takılıp yarım kalan Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı.


Özyurtlar genel merkezine ziyarette bulunan UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı açıklamada " Özyurtlar yetkilisi sn. Adnan Kuşoğlu İle birebir yapılan görüşmede; İlk aşamada önce büyük toprak sahibi olan Işıklar ailesi ile anlaşmanın sağlanabilmesi için çalışmaların başlatılacağı bu aşamadan sonra diğer toprak sahiplerinin toplu olarak görüşmeye çağrılacağı ifade edilmiştir" dedi.



İşte Ukracity Komşuları Derneği tarafından yapılan o açıklama:  


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün yönetim olarak Özyurtlar genel merkezine ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz esnasında en büyük toprak sahiplerinden Işıklar ailesinin Özyurtlarla toplantıya girdiklerine şahit olduk. Işıklar ailesinden sonra görüştüğümüz Özyurtlar yetkilisi sn. Adnan Kuşoğlu İle birebir yapılan görüşmede; 

İlk aşamada önce büyük toprak sahibi olan Işıklar ailesi ile anlaşmanın sağlanabilmesi için çalışmaların başlatılacağı bu aşamadan sonra diğer toprak sahiplerinin toplu olarak görüşmeye çağrılacağı ifade edilmiştir.Önümüzdeki hafta Özyurtların kayyum ile bir görüşme planladığı ve bu görüşmede ise Ukra ve Özyurtların arasındaki hukuki durumun görüşüleceği söylenmiştir.

Bilgilerinize



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön