02 / 05 / 2024

Uluslararası Resort Turizm Kongresi 28-29 Kasım 'da!

Uluslararası Resort Turizm Kongresi 28-29 Kasım 'da!

Gerhard Schröder, bu yıl 3’ncüsü yapılacak olan, ‘Geleceğin Turizmi,Turizmin Geleceği’ ana temalı Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne ana konuşmacı olarak katılarak; turizmcilere yeni dünya düzeni süreci ve turizmin etkilerini anlatacak.




Gerhard Schröder,Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne ana konuşmacı olarak katılacak. “Geleceğin Turizmi Turizmin Geleceği” başlığı ile Antalya,Wow Kremlin Palace’ta 28-29 Kasım’da yapılacak olan 3. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin  ana sponsoru Denizbank.


Yeni Dünya Düzeni ve Turizm

Schröder, Avrupa ve Asya’da yaşanan gelişmeler ile içine girilen yeni dünya düzeni ve bunun tek tek ülkeler ile turizme etkilerini anlatacak.


Schröder’in uluslararası alandaki konumu yanında Türkiye’nin turizmde iki ana pazarı olan Almanya’nın eski başbakanı, Rusya’nın da Gazprom yöneticisi olduğu dikkate alındığında Antalya’da Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin ana konuşmacısı olması  ayrı bir önem taşıyor.


Kongrede ayrıca Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş,dünya turizm hareketinin lideri TUI Plc CEO’su Peter Long ve turizm sektörünün merkezi Almanya’nın en büyük 2. grubu olan FTI CEO’su Dietmar Gunz da birer sunum yapacak.



Geri Dön