28 / 04 / 2024

Ümitköy Hanımlar Lokali'nin açılışı gerçekleştirildi!

 Ümitköy Hanımlar Lokali'nin açılışı gerçekleştirildi!

Ümitköy Mutlukent Mahallesindeki Hanımlar Lokali'nin açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlere tüm hızıyla devam ettiklerini ifade etti




Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ümitköy Mutlukent Mahallesi'nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hanımlar Lokali'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Ümitköy Mutlukent Mahallesindeki Hanımlar Lokali'nin açılışında konuşan  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlere tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederek, "Sizler mutlaka bir hanımlar lokali açılmasını istemiştiniz. Bugün, 21. Hanımlar Lokali'ni burada açıyoruz.  Hepinize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Açılışını gerçekleştirdikleri lokalin, butik hanımlar lokali tarzında olduğunu ifade eden Başkan Gökçek. "Seçimlerin ardından Çayyolumuzun ihtiyacını karşılayacak, daha büyük bir Aile Yaşam Merkezi de açacağız. 

Bu merkezimizin içerisinde de birçok aktiviteyi rahatlıkla yapabileceğiniz mekanlar olacak" diye konuştu. 

Başkan Gökçek, kadınlara bir müjde daha vererek, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni dönemde de hiç olmadığı kadar çok kadın yöneticinin görev alacağını söyledi. 

Daha sonra katılımcılarla birlikte açılışı gerçekleştiren Başkan Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte içinde halk oyunları, müzik koroları, platez, fitnes, sauna, step, bilardo gibi aktivitelerin gerçekleştirilebileceği merkezi gezdi. 


Belde


Geri Dön