02 / 05 / 2024

Ümraniye Belediye Meclisi'nde İstanbul Havalimanı konuşuldu!

Ümraniye Belediye Meclisi'nde İstanbul Havalimanı konuşuldu!

Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Kasım ayı toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı, toplantıda İstanbul Havalimanı konuşuldu.



Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Kasım ayı toplantısı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Başkanlığında yapıldı.

Ümraniye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kasım Ayı Meclis Toplantısında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Cumhuriyet Bayramımızın 95. yılını şanla şerefle kutladık. Daha nicelerini kutlamak umuduyla. İnşallah açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı, tamamen tamamlandığında ticaretin merkezi haline gelecek. Yeni Havalimanımız bir kez daha tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Hasan Can, Ümraniye-Parseller Mahallesinde yaşanan göçük kazasında yaşamını yitiren Güvenlik Görevlileri Mehmet Altun ve Güray Halat’a bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diledi. Ümraniye Metrosundan da bahseden Başkan Hasan Can, “Metromuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diyerek dünya ikincisi olan Ampute Milli Futbol Takımını da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmadan sonra Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Kasım Ayı Toplantısının gündemine geçildi.


Geri Dön