01 / 05 / 2024

Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları!

Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları!

Firma: KG İnşaat

Proje: Galavia Atakent

Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...




Galavia Atakent projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Galavia Atakent Ümraniye Projesi 23 adet konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Ümraniye Galavia Atakent daire fiyatları 400 bin liradan başlangı gösteriyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Galavia Atakent Ümraniye daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen projede; yangın söndürme sistemi, çocuk oyun alanları ve otopark alanları bulunuyor.


Galavia Atakent Ümraniye ulaşım, Galavia Atakent Ümraniye nerede?

Galavia Atakent Ümraniye adres: Atatürk Mahallesi Mandıra Caddesi NO:21/4 Ümraniye/İstanbul


Galavia Atakent iletişim:

Telefon: 444 22 34

Web Adresi: http://www.kginsaat.com.tr/




projeye sor



Geri Dön