01 / 05 / 2024

Ümraniye Galavia Atakent ne zaman teslim?

Ümraniye Galavia Atakent ne zaman teslim?

Firma: KG İnşaat

Proje: Galavia

Ümraniye Galavia Atakent ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Galavia Evleri fiyatları 290 bin liradan başlıyor...




Galavia Evleri  KG İnşaat  tarafından İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde Atakent bölgesinde yükseliyor. Ümraniye  Galavia  Atakent ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.


Galavia Ümraniye projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Ümraniye Galavia Evleri projesinde bloklar 9 katlı olarak yükseliyor. Ümraniye Galavia ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılıyor.


KG İnşaat Galavia satış ofisi ile 444 22 34 telefon numarasını arayıp, irtibata geçebilirsiniz. Ümraniye Galavia Evleri fiyat listesi 290 bin liradan başlangıç gösteriliyor.



Ümraniye Galavia Atakent ne zaman teslim?


Ümraniye Galavia Atakent ne zaman teslim sorusu hemen cevabını alıyor. 23 adet konutun yer aldığı Atakent Galavia Evleri Ümraniye satılık daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri sunuluyor.


KG İnşaat Galavia Ümraniye'te 2 oda 1 salon dairelerin tamamı 80 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin tamamı 105 metrekare olarak tasarlandı. KG İnşaat Galavia fiyatları 2+1'ler için 290 bin lira ile 330 bin lira arasında, 3+1'ler için 275 bin lira ile 460 bin lira arasında değişiyor.


KG İnşaat Galavia iletişim

Telefon: 444 22 34

Web Adresi: http://www.kginsaat.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön